UŻYWAMY CIASTECZEK.

Więcej na stronie polityka prywatności

Realizujemy wyłącznie zamówienia od 50 złotych. Teren dostawy Warszawa + 20km od granic miasta.

Pasta z makreli ze szczypiorkiem i koperkiem

  • Ryby

Świeże zioła wykorzystane w tym przepisie możesz kupić online!

Zapraszamy do sklepu

składniki

  • duża wędzona makrela 2
  • majonez 1 łyżka
  • jogurt naturalny 1 łyżka
  • jajka na twardo 2
  • ogórek konserwowy 2
  • szczypiorek 1/2 pęczka
  • świeży koperek
  • sól i pieprz do smaku

sposób przyrządzenia

Ostrożnie i bardzo dokładnie oddzielamy mięso z makreli (uwaga na ości)  i przekładamy do miski.
Jajka gotujemy na twardo i po ostudzeniu, razem z ogórkami kroimy na drobna kostkę. Przekładamy do miski z makrelą. Zioła siekamy i dorzucamy do miski. Dodajemy majonez, jogurt sól i pieprz.

Zdjęcie i przepis: Dominika Piwowar
www.muffinkarnia.com/

udostępnij
Wózek sklepowy
Brak produktów w koszyku!
Kwota częściowa
0,00 
Całkowita kwota
0,00 
Kontynuj zakupy
0