UŻYWAMY CIASTECZEK.

Więcej na stronie polityka prywatności

Realizujemy wyłącznie zamówienia od 50 złotych. Teren dostawy Warszawa + 20km od granic miasta.

Miska z rukwią wodną, jarmużem i kolendrą

  • Fit
  • 2
  • 30 min

Świeże zioła wykorzystane w tym przepisie możesz kupić online!

Zapraszamy do sklepu

składniki

  • tofu kostka
  • kimchi 4 łyżki
  • groszek stączkowy
  • grzyby shimeji
  • rukiew wodna
  • kolendra
  • jarmuż mikro liście
  • łodyga selera naciowego
  • suchy ryż 60 g
  • marchew 1
  • olej rzepakowy
  • ogórki małosolne 2
  • garść borówek
  • sezam

sposób przyrządzenia

Tofu pokrój w kostkę. Na patelni rozgrzej olej. Smaż tofu aż będzie rumiane. W połowie dodaj oczyszczone grzyby i strąki groszku. Ryż ugotuj według instrukcji na opakowaniu. Obraną marchewkę zetrzyj na tarce. Składniki na sos dokładnie wymieszaj w słoiku. W misce na środku ułóż ryż a wokół rozłóż dodatki. Polej sosem, posyp kolendrą i sezamem

udostępnij
Wózek sklepowy
Brak produktów w koszyku!
Kwota częściowa
0,00 
Całkowita kwota
0,00 
Kontynuj zakupy
0