UŻYWAMY CIASTECZEK.

Więcej na stronie polityka prywatności

Darmowa dostawa przy zakupie powyżej 50zł! Teren dostawy Warszawa + 20km od granic miasta

Warzywne tacos z bazyliowym sosem i mikro listkami

  • 2
  • 45 min

Świeże zioła wykorzystane w tym przepisie możesz kupić online!

Zapraszamy do sklepu

składniki

sposób przyrządzenia

Warzywa pieczemy z dodatkiem oliwy.
Po upieczeniu dodajemy mnóstwo Mikro liści rzodkiewki i jarmużu.
W tym czasie robimy placki tacos: łączymy 250 g mąki, 150 ml gorącej wody i 2 łyżki oliwy. Z ciasta robimy placki, smażymy je, a potem pieczemy 15 minut w 150 stopniach C.
Sos do warzyw robimy w BabyCook – miksujemy nerkowce z dużą garścią bazylii i oliwą.
Gdy warzywa, placki tacos i sos są gotowe, nakładamy warzywa do placków, polewamy sosem, gotowe!

Przepis: Angelika Paruboczy

 

udostępnij
Wózek sklepowy
Brak produktów w koszyku!
Kwota częściowa
0,00 
Całkowita kwota
0,00 
Kontynuuj zakypy
0