Realizujemy wyłącznie zamówienia od 80 złotych. Teren dostawy Warszawa + 20km od granic miasta.

z miłości do życia

Dlaczego warto stosować świeże zioła w kuchni?

1

ZIOŁA NADAJĄ intensywny, wyrazisty smak potrawom.

2

SPRAWIAJĄ, że dania nie tylko wspaniale smakują, ale też pięknie wyglądają.

3

SĄ ZDROWYM zamiennikiem soli - dobrze doprawione potrawy soli się mniej.

4

DZIĘKI swoim właściwościom zdrowotnym pomagają złagodzić różne dolegliwości.

5

UŁATWIAJĄ przyswajanie wartości odżywczych z potraw.

6

DOBRZE wpływają na układ pokarmowy i wspomagają trawienie.

JAK PRZECHOWYWAĆ ZIOŁA, ABY CIESZYĆ SIĘ NIMI DŁUŻEJ?

1

ROŚLINKĘ POSTAW najlepiej na parapecie lub blacie przy ścianie, z dala od grzejników.

2

ROŚLINKĘ PODLEWAJ do podstawki, nigdy bezpośrednio do doniczki – zioło pobierze sobie tyle wilgoci, ile potrzebuje.

3

REGULARNIE KORZYSTAJ z ziół, gdyż obrywanie liści stymuluje ich wzrost.

4

JEŚLI WZROST ZIÓŁ jest większy niż bieżące zapotrzebowanie, posiekaj je i zamroź albo dodaj do oliwy tworząc olej smakowy!

nasza książka!

“Zioła na talerzu” to 15 barwnych historii utalentowanych kucharzy i blogerów, którzy zakochali się w aromacie i smaku świeżych ziół.
więcej
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Kontynuuj zakupy
0